Анастасія
Степанова

Шеф-кондитер ресторану Belkin ,
а також ідейний натхненник та ініціатор
усіх солодких шедеврів закладу.

Вона пройшла навчання в школі
кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu в Парижі.

Le Cordon Bleu була відкрита в 1895 році та
вже більше століття вважається Оксфордом
та Кембриджем у ресторанному бізнесі.

Надихнувшись неповторною естетикою
Парижа, Анастасія перенесла частину
власних вражень в ресторан BELKIN,
що створило синергію авторської кухні
та дизайнерського інтер'єру.
Філософія та підхід Анастасії до створення
десертів — це поєднання вишуканості з
оригінальними смаковими рішеннями.
Саме тому вони підкорюють гостей нашого ресторану
і стали незмінним атрибутом сімейних
та дружніх зустрічей.

Тарт “Бelkin” з карамельним кремом Шантальї
є візитною карткою нашого закладу.
Десерт, про який ходять
легенди — фірмовий медовик.
Кожний наш десерт дарує насолоду та
подумки переносить в атмосферу сонячної
Франції. Пориньте в незабутню подорож гастрономічних вражень разом з BELKIN.
Кожний наш десерт дарує
насолоду та подумки
переносить в атмосферу
сонячної Франції. Пориньте
в незабутню подорож
гастрономічних вражень
разом з BELKIN.
Десерт, про який ходять
легенди — фірмовий медовик.